Το καλάθι σας είναι άδειο.  | 0,00 €
dive-hunt.gr Είδη Κυνηγιού & Αλιείας | Το e-shop του καταστήματος Μαρτίνης Sub - Hunt
 
 

Κατασκευαστές

 
 UMAREX NXG APX


Κωδικός: 2.4999
Τιμή:
95,00 €
85,50 €
Kερδίζετε: 10%
Τιμή / λ.:

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν

Αναλυτική Περιγραφή

 

 

 

 

Η επόμενη γενιά αεροβόλων APX από την Umarex είναι η δημιουργία αεροβόλων για αρχάριους. Το αεροβόλο τουφέκι APX NXG επαναπροσδιορίζει το πρότυπο των αεροβόλων τουφεκιών που είναι σχεδιασμένα για νέους και μικρόσωμους σκοπευτές. Διαθέτει πληθώρα από καινοτομίες της εποχής όπως αυτόματη ασφάλεια – μια λειτουργία που δεν υπήρχε ποτέ ξανά σε πνευματικό αεροβόλο τουφέκι.


Επίσης έχει την δυνατότητα να πυροδοτεί μολυβένια βλήματα-ποτηράκια και ατσάλινα στρογγυλά βλήματα bbs. Το κοντάκι του διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό με εργονομική λαβή και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στα χτυπήματα. Ο σχεδιασμός της λαβής του έχει μια μικρή γωνία που το καθιστά άνετο και εύχρηστο σε σκοπευτές με μικρά χέρια που μπορούν να το χειρίζονται με ασφάλεια και καλύτερο έλεγχο. Η λειτουργία του επιτυγχάνεται με πολλαπλές επαναλήψεις στον αξιόπιστο μηχανισμό τρόμπας του. Επίσης η τροφοδοσία βλημάτων γίνεται πολύ εύκολα σε δεξιόχειρες αλλά και αριστερόχειρες σκοπευτές. Πυροδοτεί όλα τα βλήματα (bbs, pellet) με ταχύτητα 245 μέτρα ανά δευτερόλεπτο στο μέγιστο φορτίο αέρα.


Το κλισιοσκόπιο του είναι ρυθμιζόμενο και το στόχαστρο του διαθέτει φωσφορούχα οπτική ίνα. Ο ισοζυγιστήρας του βοηθά να σκοπεύσετε άμεσα στον στόχο σας είτε ρίχνετε με ποτηράκια είτε με bbs. Τέλος διαθέτει ενσωματωμένη βάση για διόπτρα με tactical σχεδιασμό. Όλα αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθιστούν το αεροβόλο τουφέκι Umarex NXG APX μια συναρπαστική σκοπευτική εμπειρία για σκοπευτές κάθε ηλικίας.

 

 
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες