Το καλάθι σας είναι άδειο.  | 0,00 €
dive-hunt.gr Είδη Κυνηγιού & Αλιείας | Το e-shop του καταστήματος Μαρτίνης Sub - Hunt
 
 

Κατασκευαστές

 
 


Bookmark and Share

Επιστροφές

 

 

 


 

 

Το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dive-hunt.gr της εταιρίας Σπυρίδων Θ. Μαρτίνης. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 

• επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.dive-hunt.gr

 

• το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει υποστεί φθορά, όπως το να έχει μπεί στην θάλασσα ή αν ήταν σε αεροστεγή συσκευασία αυτή να έχει ανοιχτεί

 

• το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απ. Λιανικής)

 

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 20 ημερών τότε η εταιρία Σπυρίδων Θ. Μαρτίνης (www.dive-hunt.gr) δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Τα μεταφορικά έξοδα για τις επιστροφές βαρύνουν τον πελάτη εκτός βέβαια εάν το σφάλμα οφείλεται σε εμάς οπότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη. Επιστροφή μπορεί να γίνει και από εσάς στο κατάστημα μας χωρίς να χρεωθείτε καθόλου μεταφορικά.

 

 

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

 

• Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να σταματήσετε την διαδικασία παραγγελιάς.

 

• Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στα τηλέφωνα 210-3255257 – 210-3252272 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

 

• Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο τηλέφωνα 210-3255257 – 210-3252272 του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.