Το καλάθι σας είναι άδειο.  | 0,00 €
dive-hunt.gr Είδη Κυνηγιού & Αλιείας | Το e-shop του καταστήματος Μαρτίνης Sub - Hunt
 
 

Κατασκευαστές

 
 


Bookmark and Share

Τρόποι Αγοράς

 

 

 

 

 

 

1. On-Line στο www.dive-hunt.gr ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος.

 

 

 

 

2. Στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αριστείδου 10-12 στο κέντρο της Αθήνας από το 1970 αφού όμως πρώτα προηγείται τηλέφωνο σας για έλεγχο διαθεσιμότητας. Η διαθεσιμότητα των 1-3 ημερών που βλέπετε, αφορά το διάστημα είτε του να είναι ετοιμοπαράδοτο ένα είδος, είτε να το ζητήσουμε και να είναι στο κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Μην έρχεστε να παραλάβετε αν πρώτα δεν έχει προηγηθεί τηλεφώνημα. Επίσης δεν μπορούμε προκαταβολικά να γνωρίζουμε εάν ένα είδος δεν είναι διαθέσιμο στην αντιπροσωπεία, αυτό το μαθαίνουμε την στιγμή της παραγγελίας μας προς εκείνους. 

 

 

  

 

3. Με παραγγελία μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Θα ακολουθεί αποστολή, (ελεύθερη ή επί αντικαταβολή, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε.)

 

 

 

 

4. Με παραγγελία μέσω τηλεφώνου στα: 210-3255257 και 210-3252272  Θα ακολουθεί αποστολή, (ελεύθερη ή επί αντικαταβολή, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε.)

 

 

 

5. Με παραγγελία μέσω Fax στο: 210-3252272  Θα ακολουθεί αποστολή, (ελεύθερη ή επί αντικαταβολή, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε.)

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ!